Noviks System

Vi hjälper dig att utveckla dina digitala visioner

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Vi är en digitalbyrå som tror att ett nära samarbete med dig som kund är kärnan i all utveckling. Vår utveckling utgår alltid från dina behov och visioner när vi skapar digitala lösningar. Vi har samlat kompentens inom webbdesign, webbutveckling och systemutveckling som ger din verksamhet det optimala stödet.

Våra digitala tjänster

Webbdesign

Vi omvandlar dina visioner till en grafisk design.

Läs mer $

Webbutveckling

En webbutveckling som optimalt stödjer din verksamhet.

Läs mer $

Systemutveckling

Ett webbsystem som bidrar till automatisering av dina processer.

Läs mer $

Webbsupport & Serviceavtal $

Webbdesign

Vi använder en designprocess som är utformad för att omvandla dina visioner till en grafisk design. Vi tar omsorgsfullt fram en färgpalett, typsnitt och grafiska element som speglar din verksamhet och stärker din digitala närvaro.

Vi tror att ett nära samarbeta med dig som kund är den viktigaste hörnstenen när man skapar en grafisk design. Tillsammans finjusterar och förbättrar vi designen efter dina önskemål.

Under hela designprocessen har vi alltid fokus på att designen är användarvänlig och bidrar till en optimal användarupplevelse.

Kontakta oss $

Webbutveckling

Webbutveckling utgör kärnan på din webbsida. För att dina besökare ska kunna integrera med din webbdesign behövs en solid webbutveckling i grunden.

Vi använder flera olika teknologier och verktyg för att ta fram en webbutveckling som optimalt stödjer din verksamhet.

Vid utveckling av webbsidor använder vi ett CMS-verktyg som grund för en teknisk plattform. Tillsammans med en kraftfull site builder får du tillgång till en lättanvändning och enkel plattform som är flexibel för framtida tillväxt.

Vid utveckling av eget webbsystem använder vi specialanpassad webbutveckling där fokus är på smidig integrationen mellan frontend och backend.

Kontakta oss $

Systemutveckling

Systemutveckling är för dig som har ett behov av ett eget designat webbsystem. Ett webbsystem är ett webbaserad digitalt system som är specialanpassat efter verksamheten.

Vid utveckling av ett webbsystem tar vi fram ett användarvänligt gränssnitt (frontend) som vi integrerar med olika teknologier och databaser (backend) för att skapa en stabil och effektiv plattform.

Genom hela utvecklingsprocessen har vi fokus på varje element, från design till funktionalitet. Vi strävar efter att utvecklingen ska bidra till automatisering av verksamhetsprocesser och förenklad administration.

Kontakta oss $

Webbsupport & Serviceavtal

Webbsupport

Du får tillgång till en webbsupport timme varje månad som du får disponera fritt under månaden.

Läs mera $

Serviceavtal

Vi ser till att din webbsida fungerar optimalt med regelbundna underhåll och uppdateringar.

Läs mera $

Måndasrapport

Varje månad kan du ta del av vad som har hänt med din webbsida de senaste 30 dagarna.

Läs mera$

Vill du veta mera om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Vi ser framemot att komma i kontakta med dig och lära känna dig och ditt företags behov och visioner.

Kontakta oss $

Kontakta oss

Kontakta oss för att starta en dialog om hur vi kan hjälpa ditt företag.